Win een oranje Woom kinderfiets bij Stip kinderfietsen!

Win een oranje Woom fiets 04-24

Wordt jij winnaar van een nieuwe oranje Woom kinderfiets?

Koningsdag staat voor de deur! En wat past er beter bij koningsdag dan een oranje Woom kinderfiets? Daarom geeft Woom een aantal kinderfietsen weg. Om mee te doen kan je tot aan koningsdag (uiterlijk 26 april) een QR-code scannen bij Stip Kinderfietsen in de winkel. Wie weet fietst jouw zoon of dochter binnenkort op een van deze flitsende oranje fietsen rond!

Kom naar onze winkel en doe mee!

 

Klik op onderstaande afbeeldingen om de oranje fietsen in onze webshop te vinden

Nieuwe kleuren van Woom

Woom, toonaangevend merk in de wereld van kinderfietsen, heeft onlangs twee nieuwe kleuren gelanceerd voor hun populaire kinderfietsen. De twee frisse kleuren ‘lizzard lime’ en ‘flame orange’ zijn een mooie toevoeging aan het assortiment en vervangen de kleuren geel en groen. De nieuwe kleuren zullen beschikbaar zijn voor de Woom 1 (12 inch kinderfiets, 1,5 tot 3,5 jaar), Woom 2 (14 inch kinderfiets, 2,5 tot 4,5 jaar)Woom 3 (16 inch kinderfiets, 4 tot 6 jaar) en de Woom 4 (20 inch kinderfiets, 6 tot 8 jaar).

Ongeacht de kleuren blijft het ultralichte aluminium frame het kernpunt van de Woom-fietsen. Het bedrijf legt daarbij nadruk op eenvoudige bediening en kindvriendelijke ergonomie. Dit omvat onder andere ergonomisch gevormde handvatten. Deze zijn speciaal ontworpen om aan de binnenkant smal te zijn voor kinderhanden, maar met een extra grote buitendiameter om ernstig letsel te voorkomen bij een val op het stuur. Volgens de fabrikant kunnen de ergonomisch gevormde remhendels ook gemakkelijk worden bediend door kleine handen met weinig kracht.

Daarbij is voor jongere kinderen de belangrijke achterrem eenvoudig te herkennen aan de opvallende groene remhendel. Deze kleur zorgt ervoor dat de remmen duidelijk te onderscheiden zijn en vermindert het risico op ongelukken. De Woom kinderfietsen zijn ontworpen met aandacht voor detail en veiligheid, waardoor ouders gemoedsrust hebben terwijl hun kinderen genieten van hun fietsavonturen. Nu dus ook in twee frisse nieuwe kleuren, kom ze bewonderen in onze winkel in Nijmegen of bestel in de webshop.

Ander nieuws

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van stip-kinderfietsen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 41 reviews.