Over ons

Wie zijn wij?

Stip Kinderfietsen

De webshop en fysieke winkel van Stip Kinderfietsen heeft als doel om alle kinderen van begin tot aan de volwassenfiets te voorzien in een goede kwalitatieve en betaalbare fiets voor recreatief gebruik, school gebruik en overig dagelijks gebruik.

De fietsen van Stip Kinderfietsen hebben een uitgebalanceerde kindergeometrie. Alle onderdelen zijn gemaakt voor kinderen: Kleine cranks, kleine handvatten, kleine remgrepen, die verstelbaar zijn op de kinderhandgrootte, kleine zadels en wat we het allerbelangrijkste vinden is dat de fietsjes zo licht mogelijk zijn. Door de goede geometrie en het lichte gewicht fietst het kind stabieler en heeft het kind de fiets beter onder controle.

Voor advies, testritten en ophalen van je bestelling kun je bij ons terecht!

Joppe van Stiphout

Jarenlang al in de fietsenwereld. Van gedreven fietser tot eigenaar van Stipbike. Altijd vol nieuwe ideeën op het gebied van fietsen en mobiele oplossingen. Van een DJ-bakfiets tot een webshop vol fiets gerelateerde cadeaus.

Vader van 3 kinderen, wonend in Lent heeft hij zijn kroost op jonge leeftijd uiteraard op de fiets gekregen. Hier in de winkel is Joppe altijd bezig met zijn fiets-projecten maar het mooiste is toch wel volgens hem het leren fietsen van kinderen die hier in de winkel komen.

Bas Peemen

Samen met Joppe zijn we Stip Kinderfietsen. Vele jaren in de fietsbranche van fietsvakanties organiseren tot fietsbegeleider, wereldfietser en altijd fietsend. Fietsen en de wereld er om heen boeien me dus enorm. Het is typisch Hollands natuurlijk maar het is ook veel meer dan praktisch verplaatsen. Je maakt dingen mee onderweg, kunt stoppen waar je wilt om op avontuur te gaan en bent lekker sportief bezig.

Ondertussen vader van twee jonge meiden die hun wereld aan het verkennen zijn in alles wat ze mee maken. Kinderen leren fietsen is het mooiste van wat we hier doen. Sommigen stappen op en fietsen weg. Sommigen  hebben net dat letterlijke zetje in de rug nodig. Maar blij zijn ze altijd!

 

Ander nieuws

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van stip-kinderfietsen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 21 reviews.