Over mij

Cornélie Metselaar heeft als oefentherapeute Cesar meer dan 25 jaar gewerkt in een eigen praktijk, op de universiteit en in verschillende instellingen. Haar specialisatie is een goede houding te vinden in verschillende situaties, zoals de werkhouding van de tandarts (onderzoek op de universiteit), de houding van de musicus, de houding achter de computer enzovoort. In haar eigen praktijk werkte ze veel met kinderen. Na haar pensioen combineert ze haar liefde voor het fietsen en haar kennis als oefentherapeute Cesar tot het vinden van de fijnste en veiligste fiets voor kinderen.

 

De fietsjes van Stip-kinderfietsen hebben een uitgebalanceerde kindergeometrie. Alle onderdelen zijn gemaakt voor kinderen: Kleine cranks, kleine handvatten, kleine remgrepen, die verstelbaar zijn op de kinderhandgrootte, kleine zadels en wat ik het allerbelangrijkste vind is dat de fietsjes zo licht mogelijk zijn. Door de goede geometrie en het lichte gewicht fietst het kind stabieler en heeft het kind de fiets beter onder controle.

 

 

fietsenwinkel kinderfietsenwinkel logo, Stip-kinderfietsen Nijmegen

Stip-kinderfietsen is met Stipbike, bijzondere en innovatieve fietsen voor volwassenen, gevestigd in het Dutch Bicycle Centre , het centrale punt voor fietsliefhebbers en fietsondernemers in de regio Arnhem-Nijmegen. In het Dutch Bicycle Centre werken 18 fietsondernemers. De 18 fietsondernemers zijn allemaal gespecialiseerd op hun eigen terrein. Allemaal zijn ze topsporter, ervaren wedstrijdrijder en fietsliefhebber. Het delen van kennis, kunde, ervaring en een goed overleg is onze sleutel om hoogwaardige kwaliteit te garanderen.