Over mij

Ik heb als oefentherapeute Cesar meer dan 25 jaar gewerkt in mijn praktijk, op de universiteit en in verschillende instellingen. Mijn specialisatie is een goede houding te vinden in verschillende situaties, zoals de werkhouding van de tandarts (onderzoek op de universiteit), de houding van de musicus, de houding achter de computer enzovoort. In mijn praktijk werkte ik veel met kinderen. Na mijn pensioen combineer ik mijn liefde voor het fietsen en mijn kennis als oefentherapeute Cesar tot het vinden van de beste en veiligste fiets voor kinderen.

 

De perfecte kinderfiets.

De fietsjes van Stip-kinderfietsen hebben een uitgebalanceerde kindergeometrie. Alle onderdelen zijn gemaakt voor kinderen: Kleine cranks, kleine handvatten, kleine remgrepen, die verstelbaar zijn op de kinderhandgrootte, kleine zadels en wat ik het allerbelangrijkste vind is dat de fietsjes zo licht mogelijk zijn. Door de goede geometrie en het lichte gewicht fietst het kind stabieler en heeft het kind de fiets beter onder controle.

Cornélie Metselaar

 

 

fietsenwinkel kinderfietsenwinkel logo, Stip-kinderfietsen Nijmegen

Stip-kinderfietsen is met Stipbike, bijzondere en innovatieve fietsen voor volwassenen, gevestigd in het Dutch Bicycle Centre , het centrale punt voor fietsliefhebbers en fietsondernemers in de regio Arnhem-Nijmegen. In het Dutch Bicycle Centre werken 18 fietsondernemers. De 18 fietsondernemers zijn allemaal gespecialiseerd op hun eigen terrein. Allemaal zijn ze topsporter, ervaren wedstrijdrijder en fietsliefhebber. Het delen van kennis, kunde, ervaring en een goed overleg is onze sleutel om hoogwaardige kwaliteit te garanderen.

Produkt zum Warenkorb hinzugefügt.
0 Artikel - 0,00
De waardering van stip-kinderfietsen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 41 reviews.