Woom lichtgewicht kinderfietsen

Woom lichtgewicht kinderfietsen

Zoek je een lichtgewicht kinderfiets van perfecte kwaliteit en voor alle leeftijden? Dan ben je bij Woom aan het juiste adres.

Woom Originals

De all-rounder! De super Woom lichtgewicht kinderfietsen voor kinderen vanaf 18 maanden tot 14 jaar. Leren fietsen was nog nooit zo leuk en gemakkelijk! Deze fietsen van loopversie tot trapfietsen met versnellingen zorgen door hun kwaliteit en gewicht dat uw kind gemakkelijk op iedere bestemming komt. Met plezier en gemak.

Woom Off & Off Air

De ultieme mountainbike voor de jeugd! Verlaat de weg en cross er op los! Met de Woom Off serie biedt Woom jouw kind een kwalitatieve lichtgewicht mountainbike. Verschillende maten maken dat er voor de echte durfals een off-road oplossing is. De Woom Off serie is er zowel met vaste voorvork (Woom Off) als met verende voorvork (Woom Off AIR).

 

Woom Now

De revolutie in kinderfietsen! De volledig uitgeruste urban lifestyle fiets heeft een fris en innovatief ontwerp, met een slimme voordrager, zodat je in stijl van A naar B gaat zonder iets anders uit te stralen dan totale coolness.

Woom 3 Automagic

De 16 inch kinderfiets van Woom met automatische naafversnelling! Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Woom 1 PLUS

De superlichte en innovatieve loopfiets van 14 inch met gemonteerde voetsteun voor kinderen vanaf drie jaar.

Woom Up

De Powerhouse van Woom. Sportief en electrische ondersteuning!

De fiets wordt aangedreven door een 250 watt motor  met 55 Newtonmeter van Fazua. De motor is volledig in de onderbuis van de mountainbike geïnstalleerd. De Woom e-mountainbikes zijn voor de veiligheid en zekerheid begrensd tot 20 km per uur.ende voorvork (Woom Off AIR).

Woom kinderfiets inruilen

Is je kind alweer toe aan een grotere maat Woom kinderfiets? Dan is het mogelijk om de oude Woom fiets in te ruilen voor een nieuwe.

Meer info vind je hier

Het verhaal van Woom lichtgewicht kinderfietsen

Opgericht in 2013 in een garage in Wenen door Marcus Ihlenfeld en Christian Bezdeka – allebei vaders en allebei gek op fietsen – is Woom inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. We zijn vertegenwoordigd in 30 landen, waaronder Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland en de Scandinavische landen, Spanje, Frankrijk en Italië. Woom is ook aanwezig in de VS en China.

Het verhaal van ons bedrijf begon met de beslissing van twee fietsgekke vaders, Christian Bezdeka en Marcus Ihlenfeld, om een fiets voor hun kinderen te ontwikkelen die perfect bij de verhoudingen en het rijgedrag van kinderen past.

In 2013 was de tijd eindelijk rijp: Christian, een opgeleide biomedische technicus met een diploma industrieel ontwerp en jarenlange ervaring in de fietsindustrie, en Marcus, die tot dan toe marketingmanager in de auto-industrie was geweest, richtten woom op in een garage in Wenen.

Nadat Christian moeite had om online voldoende statistische gegevens te vinden over de anatomie van kinderen, ontwikkelde hij zijn eigen maattabellen om de fietsen perfect aan te passen aan de behoeften en verhoudingen van kinderen.

Nog voordat hij Woom oprichtte, leerde Marcus zo’n 200 kinderen fietsen op straat, vlak voor de garage, zodat ze dat magische moment konden beleven.

Dynamische groei

In de jaren sinds de oprichting van Woom lichtgewicht kinderfietsen hebben we ons geleidelijk ontwikkeld tot een van Europa’s meest populaire en succesvolle fabrikanten van kinderfietsen. Vandaag de dag zijn we aanwezig in 30 landen wereldwijd. woom is vooral in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland marktleider en het merk is ook sterk vertegenwoordigd in de VS.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van stip-kinderfietsen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 43 reviews.