Vici Meegroeifiets

Vici de meegroeifiets!

Drie kinderfietsen in één simpele draai.                                                                                De eerste meegroei kinderfiets waar je gegarandeerd 4-5 jaar plezier van hebt!

vici fase 1
vici fase 2
vici fase 3

De Vici meegroeifiets is een 3-in-1 fiets die eenvoudig meegroeit met hard groeiende kinderen. Naast dat Vici een heel mooi design, lichtgewicht kinderfiets is, helpt het kinderen daadwerkelijk sneller, veiliger en prettiger te leren fietsen.

Leren balanceren

De basis van bewegen is balanceren. Een jong kind moet kunnen balanceren om te leren zitten, staan en uiteindelijk te leren lopen. Balanceren  is ook de basis van leren fietsen. Op basis daarvan is De Vici meegroeifiets ontwikkeld. Een loopfiets waarop kinderen leren balanceren terwijl de fiets zich voortbeweegt. En hiermee geholpen worden naar hun eerste echte Vici met trappers.

Innovatief frame

Het frame is in één simpele draai in hoogte te verstellen en maakt dat de Vici designfiets met je kind meegroeit. Dankzij de trappers is de loopfiets zo om te toveren tot een echte kinderfiets. Vici is geschikt voor iedere ontwikkelingsfase van kinderen tussen de 1 en 5 jaar.

Het frame van de Vici design kinderfiets is gemaakt van aluminium. Dit zorgt ervoor dat de kinderfiets licht en sterk gebouwd is en het frame roest niet. Oftewel Vici is efficiënt gebouwd, bestaat uit een lichtgewicht frame en kan alle ondergronden aan. Daarnaast draagt Vici bij aan de balans, het zelfvertrouwen en de ontwikkeling van je kind.

Vici loopfiets blauw
Vici zomer spelen rood
Vici beste loopfiets
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van stip-kinderfietsen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 41 reviews.