Stip kinderfietsen gaat verhuizen!

Stip kinderfietsen gaat verhuizen!

Stip Kinderfietsen, dé specialist in lichtgewicht kinderfietsen zal gaan verhuizen naar het voormalig pand van Hagemans verf aan de Weurtseweg 154 in Nijmegen. De opening van de nieuwe locatie staat gepland op zaterdag 23 december 2023. Tussen kerst en oud en nieuw zijn wij alleen op afspraak geopend. Vanaf woensdag 3 januari volgen weer de reguliere openingstijden.

Op deze nieuwe locatie zullen we klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Het is een mooie stap vooruit naar dit nieuwe pand met moderne faciliteiten en een ruime showroom. Hierdoor krijgen klanten de kans om het uitgebreide assortiment aan kinderfietsen in een comfortabele en gastvrije omgeving te bekijken.

Rene Nass van Stip Kinderfietsen deelt zijn enthousiasme over de verhuizing: “We zijn verheugd om onze klanten te verwelkomen op onze nieuwe locatie. Deze stap stelt ons in staat om onze service verder te verbeteren en een nog betere winkelervaring te bieden. We kijken ernaar uit om onze klanten te blijven voorzien van de perfecte kinderfiets met deskundig advies.”

Nieuwe locatie stip kinderfietsen

Klanten mogen rekenen op een soepele overgang, met behoud van dezelfde kwaliteit en toewijding die ze gewend zijn van Stip Kinderfietsen.

Wij van Stip Kinderfietsen wensen u fijne feestdagen en heten u van harte welkom op de nieuwe locatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

info@stip-kinderfietsen.nl

Ander nieuws

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van stip-kinderfietsen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 41 reviews.