S’cool

S’cool kinderfietsen

Fietsen is pas leuk met de juiste fiets!

Waarom een S’cool kinderfiets?

Bij Stip Kinderfietsen hebben we voor het merk S’cool gekozen als waardevolle aanvulling op ons assortiment. Het zijn betaalbare kinderfietsen, met een complete afmontage aan accessoires. Hierbij heeft de goede prijs/kwaliteitsverhouding ons overtuigd. Geen gedoe met losse verlichting of een derailleur maar een complete en duurzame fiets die nog jaren mee gaat.

S'cool kinderfietsen logo

De Wave Steel

De S’cool Wave steel Ltd is een rijklare en robuste kinderfiets. Inclusief 3-speed naafversnelling en naafdynamo. Daarnaast heeft deze fiets zowel handremmen als een terugtraprem. Het is beste kinderfiets qua prijs en duurzaamheid, uitgerust met alles wat de duitse StVZO norm vereist. Beschikbaar als kinderfiets 20 inch voor kinderen vanaf 6 jaar, als kinderfiets 24 inch voor kinderen vanaf 8 jaar en 26 inch voor kinderen vanaf 9 jaar.

De Urban Steel Limited

De S’cool Urban steel ltd is een stoere en stevige kinderfiets. Door de schuine bovenbuis is dit model wat meer geschikt als kinderfiets voor jongens. Inclusief 3-speed naafversnelling en naafdynamo. Daarnaast heeft deze fiets zowel handremmen als een terugtraprem. Net als de Scool Wave Steel is het beste kinderfiets qua prijs en duurzaamheid, uitgerust met alles wat de duitse StVZO norm vereist. Beschikbaar als kinderfiets 20 inch voor kinderen vanaf 6 jaar, als kinderfiets 24 inch voor kinderen vanaf 8 jaar en 26 inch voor kinderen vanaf 9 jaar.

Op zoek naar de beste fietshelm voor je kind? Kijk dan even op onze pagina met fietshelmen.

Scool kinderfietsen

S'cool kinderfietsen logo

Meer info over het kopen van de beste kinderfiets? in dit artikel van de ANWB vind je wat extra tips.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van stip-kinderfietsen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 38 reviews.