Woom kinderfiets nu beschikbaar in twee vrolijke nieuwe kleuren!

Nieuwe woom kleuren oranje & lime groen

De kinderfietsen van Woom zijn nu beschikbaar in twee vrolijke nieuwe kleuren!

Woom, toonaangevend merk in de wereld van kinderfietsen, heeft onlangs twee nieuwe kleuren gelanceerd voor hun populaire kinderfietsen. De twee frisse kleuren ‘lizzard lime’ en ‘flame orange’ zijn een mooie toevoeging aan het assortiment en vervangen de kleuren geel en groen. De nieuwe kleuren zullen beschikbaar zijn voor de Woom 1 (12 inch kinderfiets, 1,5 tot 3,5 jaar), Woom 2 (14 inch kinderfiets, 2,5 tot 4,5 jaar)Woom 3 (16 inch kinderfiets, 4 tot 6 jaar) en de Woom 4 (20 inch kinderfiets, 6 tot 8 jaar).

De kleur van de fiets is voor de kleintjes toch wel het belangrijkste keuze bij het uitzoeken van een nieuwe tweewieler. Dat weten ze bij Woom als geen ander, “Uit ons marktonderzoek weten we dat ongeveer 80 procent van alle aankoopbeslissingen wordt beïnvloed door de kleurkeuze. De nieuwe felle lentekleuren zijn nog aantrekkelijker voor kinderen en ze rijden met meer enthousiasme. Kinderen enthousiast maken voor fietsen is precies de missie van Woom”, zegt Paul Fattinger, CEO van Woom.

Beide kleuren zijn universeel, waardoor deze zowel als jongensfiets en als meisjesfiets geschikt zijn. Met name de ‘lizzard lime’ groene tint is gedurft gekozen vanuit Woom aangezien de original collectie voorheen enkel bestond uit standaard kleuren. De twee nieuwe opties zullen zeker in de smaak vallen bij jonge fietsers die op zoek zijn naar iets unieks en opvallends.

Klik op onderstaande afbeeldingen om de nieuwe kleuren in onze webshop te vinden

Ongeacht de kleuren blijft het ultralichte aluminium frame het kernpunt van de Woom-fietsen. Het bedrijf legt daarbij nadruk op eenvoudige bediening en kindvriendelijke ergonomie. Dit omvat onder andere ergonomisch gevormde handvatten. Deze zijn speciaal ontworpen om aan de binnenkant smal te zijn voor kinderhanden, maar met een extra grote buitendiameter om ernstig letsel te voorkomen bij een val op het stuur. Volgens de fabrikant kunnen de ergonomisch gevormde remhendels ook gemakkelijk worden bediend door kleine handen met weinig kracht.

Daarbij is voor jongere kinderen de belangrijke achterrem eenvoudig te herkennen aan de opvallende groene remhendel. Deze kleur zorgt ervoor dat de remmen duidelijk te onderscheiden zijn en vermindert het risico op ongelukken. De Woom kinderfietsen zijn ontworpen met aandacht voor detail en veiligheid, waardoor ouders gemoedsrust hebben terwijl hun kinderen genieten van hun fietsavonturen. Nu dus ook in twee frisse nieuwe kleuren, kom ze bewonderen in onze winkel in Nijmegen of bestel in de webshop.

Ander nieuws

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van stip-kinderfietsen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 43 reviews.