Woom Anniversary Red Limited Edition

Woom lichtgewicht kinderfietsen bestaat 10 jaar

En dat vieren we het gehele jaar met mooie acties, een Woom dag en meer

Al 10 jaar vol magische momenten en glunderende kinderen

Het zijn twee Oostenrijkse vaders die het helemaal gehad hadden met te zware kinderfietsen en daarom zelf een nieuwe kinderfiets gingen ontwikkelen. Nu, 10 jaar later staan zij nog steeds aan het hoofd van een steeds groter wordend bedrijf dat Woom kinderfietsen ontwikkelt, fabriceert en op de markt brengt. Honderdduizende kinderfietsen later zijn zij als een van de weinige fabrikanten wereldwijd in staat om kwalitatieve lichtgewicht kinderfietsen te maken. En dat dus al 10 jaar lang.

Woom Original ’10 years editie’ + gratis fietspomp

Deze superlichte, innovatieve en hoogwaardige kinderfietsen bieden je kind een eenvoudige bediening van de fiets, intuïtieve bewegingen en veilig en grenzeloos fietsplezier. Woom Original ’10 years anniversary editie’ is de limited Woom Original editie om te vieren dat het bedrijf 10 jaar bestaat. Een mooie metallic kleur rood en herkenbare editie versieringen maken deze Woom een bijzonder item!

Let op: deze Woom editie is uitsluitend op aanvraag beschikbaar. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Woom 10 years of magic moments

Ander nieuws

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van stip-kinderfietsen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 43 reviews.