Wat is de garantie bij Stip-kinderfietsen ?

Wat is de garantie bij Stip-kinderfietsen ? U kunt aanspraak maken op garantie als het defect te wijten is aan een materiaal- of constructiefout. Wij kiezen in overleg met de fabrikant/leverancier voor reparatie of vervanging van het defecte onderdeel of het artikel. Schade door oneigenlijk gebruik valt uiteraard niet onder de garantieregeling.

Als uw aankoop binnen 30 dagen na ontvangst defect raakt, dan komt u in aanmerking voor de 30 dagen garantieregeling, waarbij het artikel geruild of de aankoop geannuleerd kan worden.

De garantietermijn die Stip-Kinderfietsen je aanbiedt is in alle gevallen minimaal 1 jaar. Voor sommige artikelen wordt door de fabrikant een langere garantietermijn geboden, deze staan dan aangegeven bij de betreffende artikelen óf in de documentatie die je ontvangt bij je bestelling. Vanzelfsprekend wordt, indien van toepassing, de langere garantietermijn van de fabrikant te allen tijde gehandhaafd.

Het is belangrijk dat je bij een defect of garantie aan een bij Stip-Kinderfietsen aangeschaft artikel te allen tijde tot ons wendt. Je kan hiertoe contact opnemen via info( )stip-kinderfietsen.nl. Graag ontvangen wij jouw e-mail met je ordernummer, graag een gedetailleerde omschrijving van het probleem en eventueel enkele foto’s van het defect. Na ontvangst van je e-mail wordt je aanvraag direct in behandeling genomen. Binnen 3 dagen na ontvangst van je e-mail krijg je van ons een bericht en indien nodig sturen wij je onze gratis retourprocedure.

https://www.frogbikes.com/warranty/

http://www.woombikes.com/pages/zufrieden-oder-retour

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van stip-kinderfietsen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 41 reviews.