Woom lichtgewicht kinderfietsen

Woom Originals

De all-rounder! De super lichte, slim ontworpen fietsen voor kinderen van 18 maanden tot 14 jaar.

Leren fietsen was nog nooit zo leuk en gemakkelijk! Deze fietsen van loopversie tot trapfietsen met versnellingen zorgen door hun kwaliteit en gewicht dat uw kind gemakkelijk op iedere bestemming komt. Met plezier en gemak.

Woom Off & Off Air

De ultieme mountainbike voor de jeugd! Verlaat de weg en cross er op los!

Met de Woom Off serie biedt Woom jouw kind een kwalitatieve lichtgewicht mountainbike. Verschillende maten maken dat er voor de echte durfals een off-road oplossing is. De Woom Off serie is er zowel met vaste voorvork (Woom Off) als met verende voorvork (Woom Off AIR).

 

Woom Now

De revolutie in kinderfietsen!

De volledig uitgeruste urban lifestyle fiets heeft een fris en innovatief ontwerp, met een slimme voordrager, zodat je in stijl van A naar B gaat zonder iets anders uit te stralen dan totale coolness.

Woom Up

De Powerhouse van Woom. Sportief en electrische ondersteuning!

De fiets wordt aangedreven door een 250 watt motor  met 55 Newtonmeter van Fazua. De motor is volledig in de onderbuis van de mountainbike geïnstalleerd. De Woom e-mountainbikes zijn voor de veiligheid en zekerheid begrensd tot 20 km per uur.ende voorvork (Woom Off AIR).

De all-rounder! De super lichte, slim ontworpen fietsen voor kinderen van 18 maanden tot 14 jaar. Van loopfiets tot moutainbike. In frisse kleuren en met mooie accessoires speciaal ontworpen om de fietsen kloppend te maken. Vele tevreden rijders gingen je al voor op deze trotsen uit Oostenrijk.

 

 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van stip-kinderfietsen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 9 reviews.