Kijk met ons mee terug op twee geslaagde dikke banden races in Nijmegen en Arnhem!

Kijk met ons mee terug op twee geslaagde dikke banden races in Nijmegen en Arnhem!

Stip kinderfietsen ziet graag blije kinderen op de fiets. Daarom hebben we twee dikke banden races gesponsord bij ons in de regio. Hopelijk dragen we zo een klein stukje bij om de nieuwe Mathieu van der Poel of Demi Vollering aan het fietsen te krijgen!

Een dikke banden race is een laagdrempelig wedstrijdje waarbij kinderen kennismaken met de fietssport. Iedereen neemt deel in zijn eigen leeftijdsklasse op een eigen fiets met dikke banden. Dus: geen racefiets!

 

Dikke banden race Elden (Arnhem) op zondag 16 juni tijdens de Eldense Draai

Op zondag 16 juni vond de Eldense Draai plaats in het dorpje Elden nabij  Arnhem. Een sportieve dag met een beachvolleybaltoernooi en wielerwedstrijden. Ook stond hier de dikke banden race voor kinderen van 2 tot 12 jaar op het programma. Omdat deze midden op de dag plaatvond was er veel publiek om de kinderen van loopfietsjes tot de grotere 26 inch fietsen met versnelling over het parcours te zien racen. Met meer dan 30 kinderen was dit een groot succes!

Loopfiets arnhem
Loopfiets 12 inch
Kinderfiets 20 inch
Kinderfiets versnellingen

Dikke banden race Nijmegen op zondag 7 juli tijdens De Omloop der Zevenheuvelen

Voor het eerst vond er tijdens de Omloop der Zevenheuvelen, een omloop voor Elite mannen en vrouwen wielrenners rondom Berg en Dal nabij Nijmegen, een dikke banden race plaats. Tussen de doorkomsten van de Elite mannen wedstrijd startte er verschillende leeftijdscategorieën kinderen voor een race tussen leeftijdsgenootjes. Met meer dan 50 deelnemers was het een geslaagde eerste editie! Naderhand mochten de kinderen op het podium om een medaille met goodiebag in ontvangst te nemen. We hebben veel blije kinderen gezien!

Naast het leveren en repareren van goede fietsen worden wij ook blij van kinderen die plezier kunnen maken. Op naar volgend jaar waarbij Stip kinderfietsen zeker weer deze initiatieven zal ondersteunen. Op naar nog meer blije kinderen!

Kijk voor meer foto’s op de site van De Eldense Draai of op de facebook pagina van De Omloop der Zevenheuvelen

Woom kinderfiets 14 inch
Fietshelm kinderen stip kinderfietsen
Kinderen dikke banden race Nijmegen
Loopfiets kinderen blauw

Ander nieuws

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van stip-kinderfietsen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 43 reviews.