home test eng

[rev_slider_vc alias=”homepage_slider”]
[divider_line type=”divider_shadow_top” opacity=”20″]

 engels Lightweight bicicle

Een lichtgewicht kinderfiets is fijner.

enfgelse vertaling

De lichtgewicht kinderfietsen van Stip-kinderfietsen hebben uitgebalanceerde afmetingen voor kinderen. Alle onderdelen zijn gemaakt voor kinderen: Kleine cranks, kleine handvatten, kleine remgrepen, die verstelbaar zijn op de kinderhandgrootte, kleine zadels en wat ik het allerbelangrijkste vind is dat de fietsjes zo licht mogelijk zijn. Door de goede geometrie en het lichte gewicht is de fiets veiliger.

Vragen? Bel ons!

Als je na het bekijken van de website nog vragen hebt kun je het beste even bellen. Omdat we ook een winkel hebben met de mogelijkheid proefritten te maken, kun je de beste keuze maken. We hebben praktisch alle fietsen in voorraad, maar als je van ver komt, kun je beter even bellen voor de voorraad. Veel kinderfietsplezier gewenst op de website en in de winkel. Ik ben er niet altijd. Zie openingstijden.

 

In verband met wegwerkzaamheden is het na 25 februari 2019 niet meer mogelijk om te parkeren op de parkeerplaatsen voor onze deur. Gelieve te parkeren op de het grote parkeerterrein. De borden van de aannemer wijzen u de weg.

 

[divider_line type=”divider_shadow” opacity=”20″]

engels Stip-kinderfietsen, lichtgewicht kinderfietsen.

[divider_line type=”divider_shadow” opacity=”20″]
[postgallery_slider id=”group_shop_homepage_gallery” data_source=”data-5″ product_categories=”mountainbike” content_type=”image” timeout=”5″ columns=”5″][divider_line type=”divider_shadow_top” opacity=”20″]

Palau kinderschoenen, Molenpoort Passage 17
6511 HS Nijmegen

Item added to cart.
0 items - 0,00
De waardering van stip-kinderfietsen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 41 reviews.