Giant

Giant

Het bos in met een van deze Giant mountainbikes voor kinderen was nog nooit zo leuk en uitdagend met de kwaliteit die je verwacht Giant.

Giant STP 20″ Mountainbike

Van de oprit naar het bikepark! Met de STP 20″ kunnen jonge rijders hun vaardigheden aangscheren en de overgang maken van wankele ritjes in de buurt naar leuke trails en off-road terrein.

Giant STP 26″ Mountainbike

Maak de wereld tot jouw speeltuin met de vernieuwde STP. Dit is de favoriete fiets voor dirt jumping, scheuren op straat of welke uitdaging je ook maar wilt aangaan. Een licht en supersterk aluminium frame met snelle, wendbare 26 inch wielen.

Giant XTC 24″ Mountainbike

Grote off-road prestaties in een klein pakketje. Met een aluminium frame, geveerde voorvork en schijfremmen zijn jonge rijders klaar om beklimmingen aan te vallen en lekker te scheuren in de afdalingen.

Giant mountainbikes voor kinderen

Fietsen is een van de beste vaardigheden van het opgroeien van een kind, en Giant mountainbikes voor kinderen bieden een assortiment kinderfietsen om herinneringen te maken. Van snelle wegmachines tot volwaardige mountainbikes voor jongeren, er is één die de dromen van elke jonge rijder waarmaakt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van stip-kinderfietsen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 41 reviews.