Geef je fietsdoos een tweede kans!

Geef je fietsdoos een tweede leven!

Gratis fietsdozen af te halen bij ons in Nijmegen voor kinderfeestjes, als transportdoos en voor andere creatieve doeleinden.

Geef fietsdozen een tweede leven!

Kinderfietsen komen vaak in een grote doos aan je deur. Wat doe jij na het uitpakken van je fiets met die fietsdoos? Meegeven met het oud-papier is een optie. Maar wat is er leuker dan creatief en ontdekkend bezig zijn met je kinderen. Zo’n fietsdoos is namelijk een perfect hondenhok, speelhuis, onderzeeër en ga zo maar door!

Kinderfeestje

Geeft jouw kindje zijn of haar kinderfeestje en ben je op zoek naar karton of complete fietsdozen? Neem een contact op met ons en kom het gratis afhalen in Nijmegen. Onze voorraad varieert, dus bel even om te vragen wat we aan fietsdozen hebben staan op dat moment.

Transportdoos fiets

Ga jij met je (kinder)fiets ergens heen, wellicht met het vliegtuig en zoek je een goede transportdoos? Ook hiervoor zijn onze fietsdozen uitermate geschikt. Naast kinderfietsdozen hebben we ook vaak fietsdozen van volwassenformaat fietsen. Bel ons even om te zien wat je wensen zijn en onze mogelijkheden.

Ben jij creatief met je fietsdoos? Laat het ons weten!

Heb jij een leuke middag gehad met het knutselen van je fietsdoos? Plaats dan een leuke foto op onze Instagram.Plaats je foto en plaats de hashtag #stipkinderfietsen. Dan zorgen wij dat je een actiecode ontvangt voor je volgende aankoop.

Plaats je foto en tag ons!

Ander nieuws

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van stip-kinderfietsen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 38 reviews.