Hoe kleed ik mijn kindje op de fiets in de koude wintermaanden?

Je kindje warm en droog op de fiets in de koude wintermaanden.

De Opossum is gemaakt voor baby’s/peuters van 9 maanden tot 3 jaar oud. Het is een uniek warm, zacht en waterproof reisslaapzakje, dat je in het fietsstoeltje om je kindje wikkelt en hem zo beschermt tegen kou, regen, weer en wind.

Het is gemaakt van water- en winddichte materialen van hoge kwaliteit.

Het kost je maar een paar seconden om je kind op het fietsstoeltje te zetten en in te wikkelen of hem er weer uit te halen. Zet je kindje op het stoeltje, maak de banden vast wikkel de Opossum om je kind en fietsen maar. Je hoeft je kind ook geen wantjes aan te trekken. Als het regent trek je er aan de voorzijde een regenjasje met capuchon uit dat zich ontvouwt uit een vakje met rits.

Door de verstelbare bandjes kan het slaapzakje meegroeien en kan het wel 2 tot 3 winters mee. Het is gemaakt om aan het fietsstoeltje vast te maken met simpele bandjes en een clicksyteem.  Er zit een speciale ring in, zodat je hem met een slot kunt bevestigen en er zitten reflectors links en rechts op de Opossum.

De Opossum is een slimme accessoire, dat je kindje warm en droog houdt in de koude wintermaanden. Ingenieus en innovatief.

De producent van Opossum-bike, was prijswinnaar van de CosmoBike Tech Award 2015: het beste product voor kinderen.

 

Exclusief verkrijgbaar bij Stip-kinderfietsen  in het Dutchbicyclecenter in het Honigcomplex. www.Stip-kinderfietsen.nl

 

 

 

 

Fietskleding bij Stip-kinderfietsen

 

 

 

 

 

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van stip-kinderfietsen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 41 reviews.