Een goede kinderfiets is een goede investering!

Een goede kinderfiets is een goede investering!

Je ziet de prijzen van de betere kinderfietsen en denkt: “pfff das een hoop geld!”. Maar denk eens om en besef dat het leren fietsen en het plezier, gemak en avontuur je kind er mee beleefd.

Wij Nederlanders zijn een echt fietsvolk. Dat weten we al jaren. En dus investeren papa’s en mama’s volop in hun stalen ros. Afgezien dat tegenwoordig staal weinig meer gebruikt wordt is het ros ons hulpmiddel om boodschappen te doen, familie te bezoeken en de omgeving te verkennen.

Tegenwoordig kun je voor een paar tientjes een fietsje kopen in de bekende grote webshops. Maar wil je lang kunnen genieten van een kinderfiets dan is het aan te raden om even verder te kijken.

Je kindje zal niet altijd lang met een fietsje doen omdat het zo hard groeit natuurlijk. Het kleine broertje of zusje krijgt dan vaak het fietsje en er wordt een nieuwe gekocht voor de grote held.

Doorverkopen
Zo’n fiets gaat dus eigenlijk best lang mee in de familie. En dan is de kinderfiets nog niet eens afgeschreven! Verkopen is een hele goede optie tegenwoordig.

Kijk maar eens op de digitale marktplaatsen. Ze staan bomvol met tweedehands kinderfietsen. En stiekem kijken wij daar ook wel eens en zien dat deze fietsjes voor flinke bedragen van eigenaar wisselen. Zeker de moeite waard dus om te investeren in een goede kinderfiets. Na jaren plezier krijg je nog een groot deel van je aankoopbedrag terug via verkoop!

Ander nieuws

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van stip-kinderfietsen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 41 reviews.