De ‘Je kind leren fietsen dagen’ bij Stip Kinderfietsen!

 

De ‘Je kind leren fietsen dagen’ bij Stip Kinderfietsen!

Op 7 en 8 oktober (10-14 uur) organiseert Stip-kinderfietsen in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland de ‘Kom je kind leren fietsen” dagen. Stip kinderfietsen is gespecialiseerd in lichte kinderfietsen die extra veiligheid bieden voor kinderen die net leren of kunnen fietsen.

Op beide dagen is er aan de Hubertusstraat 10 in Nijmegen (Hazenkamp) een fietsparcours aangelegd en is er voldoende ruimte voor

kinderen om in een veilige omgeving te leren fietsen. Er zijn voldoende fietsjes aanwezig om te testen. Er is een springkussen, een speurtocht , limonade en iets lekkers. Daarnaast zijn er kleine prijsjes te winnen!

Op een goede kinderfiets leren kinderen gemakkelijk fietsen. Het resultaat: ze kunnen sneller fietsen, makkelijker een heuvel opklimmen, en zo ook op hun eigen fiets mee op fietsvakantie. Een goede kinderfiets is licht in gewicht, heeft kleinere remgrepen, grotere wielen en kleinere crank-armen. Met zo’n fiets heeft het kind meer controle, fietst relaxter en kan door de grotere wielen toch het tempo van de ouders bijhouden.

Kom op 7 of 8 oktober naar Stip-kinderfietsen aan de Hubertusstraat 10 en wie weet leert je kind die dag nog fietsen!

Vragen? Mail of bel gerust!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van stip-kinderfietsen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 41 reviews.