Blokkenpiloot Nijmegen

Blokkenpiloot Nijmegen

Een winkel vol LEGO in hartje Nijmegen!

Geopend in september 2019. Wij richten ons op het complete assortiment van het wereldberoemde speelgoedmerk uit Denemarken.

Hier vind je alle momenteel leverbare LEGO sets en dus ook DUPLO voor de allerkleinsten. Ook voor collectible minifiguren en boeken vol bouwinspiratie kun je bij Blokkenpiloot terecht. We voeren zoveel mogelijk exclusieve sets zoals Creator Expert en LEGO Ideas in het assortiment.

Op de website www.blokkenpiloot.nl vind je ons complete aanbod met actuele voorraadstanden. Online bestellingen worden binnen Nederland verzonden voor 4,95 en gratis bezorgd vanaf 99 euro. Afhalen in de winkel kan ook.

Onze missie

In een wereld waar winkelketens verdwijnen, online warenhuizen de dienst uitmaken en speelgoed steeds minder in het echt ervaren kan worden, wil Blokkenpiloot een verschil maken. Daarom zijn wij een winkel vol LEGO in hartje Nijmegen begonnen met deze webshop als logisch verlengstuk!

De missie van LEGO is ‘to inspire the builders of tomorrow’. Daar sluit Blokkenpiloot zich bij aan. LEGO staat voor een kwalitatief hoogstaand en waardevast product waarmee creativiteit, fantasie, motoriek en samenwerking wordt gestimuleerd.

Onze producten

Blokkenpiloot voert het complete huidige aanbod van nieuwe LEGO sets, minifiguren en boeken vol bouwinspiratie. In onze Pick-A-Brick muur vind je gloednieuwe basisstenen van LEGO in verschillende formaten en kleuren. De Blokkenpiloot verkoopt geen tweedehands LEGO (we kopen het dus ook niet in).

Ander nieuws

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van stip-kinderfietsen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 41 reviews.