Gastblog van Kidsproof: Volop fietsplezier met de fietsen van Stip-kinderfietsen!

11 oktober

Ben je op zoek naar een veilige fiets waarop je makkelijk leert fietsen? Dan ben je bij Stip-kinderfietsen op het juiste adres.

Wij kwamen in contact met Stip-kinderfietsen in het Dutch Bicycle Centre op het Honig Complex in Nijmegen.

Eigenaresse Cornélie Metselaar heeft als oefentherapeute Cesar meer dan 25 jaar ervaring. Nu combineert ze haar liefde voor fietsen, kinderen en haar kennis als oefentherapeute Cesar tot het vinden van de fijnste fiets voor kinderen.

Wanneer is een fiets een goede kinderfiets?
Het allerbelangrijkste van een kinderfiets is dat hij lichtgewicht is.

Kleine kinderen hebben nog niet zo’n goed evenwicht en ze hebben ook niet zulke krachtige spieren, als volwassenen hebben. Daarom fietst je kind makkelijker op een lichte fiets. De Woom kinderfiets bijvoorbeeld weegt maar 5,7 kg en de Early Rider belter weegt 5.65 kg voor kinderen van 3+ jaar. Met een lichtgewicht fiets kan je kind grotere afstanden rijden, stapt veiliger op en af, start makkelijker, kan harder fietsen en rijdt makkelijker een heuvel op. Verder zijn alle onderdelen bij Stip-kinderfietsen speciaal gemaakt voor kinderen: Korte cranks (verbinding pedaal met trapas), kleine handvatten, kleine remgrepen, die verstelbaar zijn op de kinderhandgrootte en kleine zadels. De fiets fietst beter door de goede afmetingen en het lichte gewicht.


Foto: Bas de Meijer

Fietskleding en accessoires
Voor alle jonge fietsliefhebbers verkoopt Stip-kinderfietsen hippe kinderfietskleding, zoals fietsshirts, fietshandschoenen, een vestje met handvat op de rug, om je kind te leren fietsen. En wat belangrijk is: Veilige goed passende helmen, ook weer zorgvuldig geselecteerd.

Zo kun je leren fietsen: https://stip-kinderfietsen.nl/product/bikybiky-vestje-stevig-handvat-op-rug-groen/

Wil je meer informatie over de lichtgewicht kinderfietsen van Stip-Kinderfietsen? Klik dan hier voor meer informatie! Cornélie Metselaar wil graag op afspraak werken. Het is goed om weloverwogen een fiets te kopen. Daarvoor zijn passen en proefritjes nodig en tijd.

Veel kinderfietsplezier gewenst!

Veel kinderfietsplezier gewenst!
Esther.
bron: https://www.kidsproof.nl/Nijmegen/Blog/volop-fietsplezier-met-de-lichtgewicht-fietsen-van-stip-kinderfietsen

 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van stip-kinderfietsen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 38 reviews.