Achielle Leonie Craighton, vélo (enfants) de grand-mère

415,00

Stel hier je eigen fiets samen.

 

Description

Achielle Leonie Craighton omafiets schoolfiets 24 inch 12-15kg

De kleine versie van de Craighton omafiets.

De fietsen van Achielle kenmerken zich door een stijlvol, klassiek uiterlijk te combineren met puur rijgenot. De opties bij een model van Achielle zijn namelijk eindeloos. Via de site kun je een basismodel bestellen, waarna wij contact met je opnemen over de kleur en eventuele aanpassingen. Wil je een Achielle op maat, bel ons of kom langs in de winkel. Dan bouwen we samen je ideale Achielle-fiets!

Deze fiets weegt met terugtraprem 12 kg. Met alle opties, zoals twee handremmen en nexus 3 speed 15 kg.

De kleine versie van de Craighton omafiets, verkrijgbaar in een hele reeks retro kleuren. Leonie maken we speciaal voor jonge, hippe meisjes die kiezen voor een echte klassieker, maar net dat ietsje meer willen.

Deze 24” omafiets heeft alle typische eigenschappen van een echte omafiets, zoals het hoge, brede stuur. Verder kan hij volledig naar eigen wens opgebouwd worden. Dit gaat van een basic fiets met terugtraprem, tot een luxe omafiets met Nexus 3, twee handremmen, Brooks zadel en bijpassende handvatten.

 

Je kunt goed overleggen met Joppe van Stipbike tel. 0031626659296. Joppe is de “Achiellespecialist” bij ons in de winkel.

Achielle website

 

Handmade in Belgium

“Made in Belgium”, “Handmade in Europe”. 

Heel wat West-­Europese fietsmerken beweren hier gemaakt te zijn. Waarom noemt Achielle zich dan “Echt een fiets van bij ons?”  Waar zit het verschil?

Als je “Made in” vertaalt door “geassembleerd in”, dan kan het plaatje misschien wel kloppen. Veel producenten kopen namelijk alle onderdelen in (veelal uit Oost­-Europa en Azië) en bouwen zo hun fiets op. Zelfs het overgrote deel van de fietsframeproductie is ondertussen verhuisd naar Azië. En is dit nu niet jammer? Zo gaan schatten kennis, jarenlange ervaring en werkgelegenheid verloren.

De mensen van Achielle redeneren anders. Zij gaan liever tegen de stroom in, kiezen niet voor de eenvoudigste oplossing en blijven onze eigen frames, stuk voor stuk, zelf bouwen. Dit doen we op basis van 3 generaties ervaring en vakmanschap, traditioneel handwerk in combinatie met een continue investering in een modern machinepark.

Op deze manier kunnen ze in het hart van iedere Achielle, zijn frame, een beetje van onze eigen ziel stoppen. Voor de verdere opbouw rond dit hart zoeken we waar mogelijk naar de beste Europese onderdelen zoals Brooks, Lepper, Van Schothorst, Rigida, Hebie, Steco, AXA basta, Humpert, Thun, Spanninga, Mach1.

Een Achielle is dus niet enkel “Made in Europe”, maar “Made, built and assembled in Europe”. Daarom dus dat een Achielle echt een Europese fiets is! Deze inspanning wordt beloond met het ‘Handmade in Belgium’ label, in 2011 werden we ‘Creatief Ondernemer van het jaar’, in 2012 ‘Ambachtsman van het jaar’ en in 2014 wonnen ze de ‘Trends Business Tour’.

Informations complémentaires

Merk

Achielle

Mesure

24 pouces, 62 cm

Couleur

rose

soort fiets

vélo de fille, vélo de grandmère