• Home
  • /Over Woom fietsen

Over Woom fietsen

Woombikes bij Stip-kinderfietsen, , Over Woombikes. Wat maakt Woom kinderfietsen zo speciaal? Woombikes.be, woombikes.de, magasin de vélo pour enfants, kinderfietsenwinkel, Fahrradladen für Kinder

Over Woom fietsen

 

 

Woom bouwt superlichte kinderfietsen voor kinderen van achttien maanden tot veertien jaar.

85% van de onderdelen worden exclusief geproduceerd voor Woom.

Christian Bezdeka, Marcus Ihlenfeld (twee fietsvaders)  vonden het belangrijk om de fietsen van hun kinderen te verbeteren. Ze wilden precies weten wat ervoor zorgt wat een fiets ideaal maakt. Zo begon de zoektocht naar de perfecte fiets voor hun eigen kinderen.

Woom kinderfietsen zijn het resultaat van zes jaar experimenteren, van vragen stellen en perfectioneren. Elk detail van de fiets werd afgewogen en doordacht, voordat ze het definitieve eindresultaat hadden.

Zo kwamen ze tot fietsen die zijn afgestemd op de anatomie van het kind (goede geometrie). De WoomBikes wegen 60% minder dan de Néderlandse merkfietsen.  De lak is sterk, de bedrading is goed. Een stevige fietsenstandaard. Een goede zithouding. Geen weekmakers in zadel en handvatten. In veel kleuren te krijgen. Woom gaat kritisch om met milieu en duurzaamheid ( Klimaaktiv mobil Partner).

Kinderen leren ook sneller fietsen op een lichtgewicht fiets. De meeste kinderen leren bij ons binnen 10 minuten fietsen. https://stip-kinderfietsen.nl/hoe-leer-ik-mijn-kind-makkelijk-fietsen

Met een lichtgewicht fiets kan je kind  grotere afstanden rijden, stapt makkelijker op, start sneller, kan harder fietsen en makkelijker een heuvel op.

 

Hier hier om naar de Woom bikes te gaan.