Dutch Biclycle Centre. The international centre for bicycle innovation.

Dutch Biclycle Centre.The international centre for bicycle innovation.

Stip-kinderfietsen is met Stipbike, bijzondere en innovatieve fietsen voor volwassenen, gevestigd in het Dutch Bicycle Centre , het centrale punt voor fietsliefhebbers en –ondernemers in de regio Arnhem-Nijmegen. Alles voor je fiets kun je vinden in een prachtige ruimte met karakteristieke fabriekseigenschappen. De ruimte van zo’n 2.500 m2 biedt een plek aan zowel fietsliefhebbers als fietsondernemers. De 20 fietsondernemers zijn allemaal gespecialiseerd op hun eigen terrein. Allemaal zijn ze topsporter, ervaren wedstrijdrijder en fietsliefhebber. Het delen van kennis, kunde, ervaring en een goed overleg is onze sleutel om hoogwaardige kwaliteit te garanderen.

Ik doe een greep:

Stipbike

de Loenderslootgroep

Elan ligfietsen

Challenge Bikes

Beter op de fiets

de Fietskapper

Jasperfietsen

Fietsloket Nijmegen

Horeca Handle Bar

Cyclocadeau  

Wahoo fitness

en de werkplaats

Fietsbar en fietsevenementen

Je bent van harte welkom in het DBC op de Waalbandijk 8b in Nijmegen om een proefrit te  maken op een van de bijzondere fietsen, een fiets te huren, een MTBclinic te doen, advies in te winnen, je technische vragen te stellen en je te laten verrassen door onze innovaties met een lekker kopje koffie of een tapbiertje aan de gezellige F-bar.
Er gebeurt veel in het DBC, zoals de voorbereidingen voor Velo-city 2017, het wereldfietscongres dat Arnhem en Nijmegen gezamenlijk organiseren en waar naar verwachting 2.000 fietsdeskundigen afkomstig uit de hele wereld naar toe zullen komen. Je kunt in het DBC ook een technische cursus volgen, een fantastische fietsfilmavond bezoeken, een boekpresentatie bijwonen, mee doen aan Spinning aan de Waal, een loopfietsjesmiddag of een andere bijzondere of leuke fietsactiviteit. Het Dutch Bicycle Centre wordt ook beschikbaar gesteld aan derden voor het organiseren van fietsevenementen.

In de aanloop naar Velo-city 2017 worden in het DBC door Fietsdiensten.nl en anderen bijeenkomsten georganiseerd om bewoners en ondernemers te informeren over de kansen die dit biedt en nieuwe fietsinitiatieven te stimuleren. Zo werden er bij de laatste bijeenkomst van ‘Nijmegen fietst’ goede ideeën geopperd, zoals een groene golf naar het centrum voor fietsers, Nijmegen auto(s)luw maken, fietsapps ontwikkelen aan de Radbouduniversiteit, een systeem voor bakfietsdelen opzetten, Het Kekke Rek-ontwerpprijsvraag, Cyclehack organiseren, scooters en brommers op de rijbaan i.p.v. op het fietspad, etc.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00