Puky kinderfietsen

Puky lichte kinderfietsen

De meest complete kinderfiets van Duitse kwaliteit is een Puky kinderfiets. Veilig, mooi en uiteraard ontworpen voor fietsplezier van uw kind.

Puky kinderfietsen;  Cyke

De Cyke serie van Puky kinderfietsen is de opvolger van onze succesvolle Crusader serie voor coole kinderen. Een sportief model, maar wel met de spatborden, kettingkast en standaard voor dagelijks gebruik. Met een optimale ergonomie en perfecte uitrusting is de lichtgewicht Puky Cyke een sportieve metgezel voor alle situaties. Of het nu gaat om een fietstocht met je ouders of een wedstrijd met je vrienden.

Puky kinderfietsen;  LS Pro

De LS pro modellen van de Puky kinderfietsen zijn lichter en sportiever. Ze lijken meer op de Woom modellen, maar hebben echt een Duits Puky karakter. Het ergonomisch ontworpen frame van de Puky LS Pro dient als basisframe van de Puky LS-PRO, dat slechts één van de vele lichtgewicht aluminium componenten is. Zo zorgen de aluminium vork, de aluminium korte crank en de aluminium zadelpen voor een gewichtsbesparing. Met deze lichte fiets leren kinderen snel fietsen: zie hier

 

Puky Skyride

De zeer populaire Puky kinderfiets SKYRIDE is vooral populair bij jonge meisjes van 6 tot 12 jaar. Het vrouwelijke, modieuze design, gecombineerd met hoogwaardige technologie resulteert in de ideale dagelijkse metgezel voor jonge tieners. Op weg naar school of naar vrienden, SKYRIDES zijn super chique en gemakkelijk te besturen. Dat zorgt voor extra veiligheid, vooral in het verkeer.

 

Puky lichtgewicht kinderfietsen

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van stip-kinderfietsen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 16 reviews.